Welcome to our website !

Rituals The Ritual of Karma summercollection 2016

By 06:30:00 ,


Voor de dagelijkse ontspanning hoef je niet een bezoekje aan de spa te brengen. Met de nieuwe lijn van Rituals, "The Ritual of Karma", breng je diezelfde dagelijkse ontspanning gewoon thuis. Na te lezen dat het de nieuwe zomerlijn was én dat het moest ruiken naar witte lotus en bergamot nam ik deze mee naar huis. Voor de dagelijkse spa thuis.



Deze summercollection bevat 7 heerlijke producten. 2 producten ga ik reviewen, namelijk de body cream en de shower foam.

Wat Rituals over deze lijn zegt:
"New Summer Limited Edition
Ontdek de flow van good karma met onze nieuwe Summer Limited Edition collectie. Volgens eeuwenoud hindoe geloof, creëer je good karma door te leven met goede intenties. Denk positief, zeg goede woorden, doe goede daden en het leven beloont je met positieve ervaringen."


"Do good and good will come your way.", Zo luidt de quote van de nieuwe summercollection van Rituals. De gehele lijn heeft een clean uitstraling met een prachtige koperen deksel. De soul shimmering body cream heeft de lekkere geur van witte lotus en bergamot én is rijk en voedend voor de huid. De body cream trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter.

Wat Rituals over dit product zegt:
"Een limited edition bodycrème met shimmer effect, speciaal ontwikkeld voor The Ritual of Karma
Rijke, romige crème die de huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeft
Combineert de zoet, bloemige aroma van Witte Lotus met de verfrissende kracht van Bergamot voor een speciaal zomers gevoel"

De Rituals The Ritual of Karma Body Cream is te koop voor €17,50 met een inhoud van 200 ml.


De shower foam heeft dezelfde geur als de rest van de lijn, als je er nog niet achter kwam: witte lotus en bergamot. Deze shower foam full of kindness heeft enorm veel schuim en laat de huid met een voedend laagje achter. Zelf ruik ik de geur achteraf niet heel sterk op mijn huid.

Wat Rituals over dit product zegt:
"Een limited edition doucheschuim speciaal ontworpen voor The Ritual of Karma
De zachtste doucheschuim die je huid ooit heeft gevoeld
Combineert de zoet, bloemige aroma van Witte Lotus met de verfrissende kracht van Bergamot voor een speciaal zomers gevoel 
Gebruik na het douchen met de Karma doucheschuim de Karma bodycrème met shimmering om dezelfde geurervaring te beleven"

Rituals The Ritual of Karma shower foam is te koop voor €8,50 met een inhoud van 200 ml.



Wat is jouw favoriete Rituals product?

You Might Also Like

1 reacties